24-05-2018 Nieuwsbrief 17

24-05-2018
"Onze nieuwsbrief verschijnt in principe twee keer per maand. De nieuwsbrief voorziet in inhoudelijke en praktische informatie over de afgelopen en komende periode."
 
 
 
 
 
24-05-2018;  Nieuwsbrief 17
 
Inhoud van de Nieuwsbrief.
 
Algemene informatie
Terugblik schoolreisje
AVD
Opruiming door de OV
Verlof Juf Susanne
Verjaardagen in mei/juni
Agenda
 
Algemene informatie
 
Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van deze week vol informatie over de activiteiten die de komende twee weken op de planning staan.
 
We wensen u veel leesplezier.
 
Team De Ratelaar
 

 
 
   
Terugblik schoolreisje
 
We kijken terug op een geslaagde schoolreis. Het was prachtig weer en de kinderen hebben zich allemaal goed vermaakt. Er is geklommen, gespeeld, gecrossed, gesprongen en zeker genoten!
Toen we rond de klok van 16.00 uur weer richting de bus gingen vonden de kinderen dit dan ook veel te snel. Ze hadden zich zeker nog langer kunnen vermaken!
 
Hierbij willen we de oudervereniging nogmaals bedanken voor de organisatie van dit geweldige schoolreisje!
 
 
Avondvierdaagse
 
De eerste dag van de avondvierdaagse zit er alweer op. We hebben goed weer en de vooruitzichten tot zaterdag zijn ook goed. Zaterdag belooft het een warme dag te worden. Zorg ervoor dat uw kind(eren) goed zijn ingesmeerd!
 
 
Opruiming door de oudervereniging ouder vereniging
 
Op woensdag 6 juni zoekt de oudervereniging haar materialen uit. Het gaat hierbij om de versieringen voor de school en materiaal dat bij activiteiten gebruikt is. Omdat het zonde is om deze materialen zomaar weg te gooien zullen zij de goede materialen deze dag onder het afdak van onze fietsenstalling plaatsen. Deze materialen mogen door ouders meegenomen worden. Kijkt u hier eens rustig rond en weet u een goede bestemming voor materiaal neemt het mee en geef het een nieuwe plek.
 
Verlof en afscheid Juf Susanne
 
De zwangerschap van Juf Susanne verloopt tot nu toe goed. Juf Susanne voelt zich goed en de baby groeit prima. Wanneer het allemaal goed blijft gaan zal juf Susanne 4 weken voor haar uitgerekende datum met verlof gaan. Dit betekent dat vrijdag 8 juni de laatste werkdag voor juf Susanne zal zijn. Juf Susanne zal deze dag afscheid nemen van de kinderen in de groep en ook tijdens de weeksluiting op deze vrijdag zullen we stilstaan bij haar afscheid.
Wie de groep van Susanne zal overnemen de laatste vier schoolweken is inmiddels bekend. Binnenkort zal zij kennis komen maken met de kinderen en de ouders en zal zij samen met Susanne de zaken omtrent de groep doorspreken.
 
 
Verjaardagen in mei/ juni
 
Onderbouw
 
Anne wordt op 18 mei 6 jaar
Evy wordt op 19 mei 6 jaar
Doede wordt op 30 mei 6 jaar
Jothan wordt op 7 juni 6 jaar
 
Middenbouw
 
Janica wordt op 10 mei 8 jaar
 
 
Bovenbouw
 
Luuk wordt op 20 juni 10 jaar
 
Agenda
 
23 t/m 26 mei Avondvierdaagse
29 mei Laatste leerlingenraad
31 mei koffiekring
6 juni Opruiming materiaal oudervereniging
7 juni Nieuwsbrief 18
8 juni Laatste werkdag van juf Susanne
 
 
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan hoor ik het heel graag!
 
Hartelijke groet, ook namens het team,
 
Marianne van de Mortel

 
 
 
 
 
 
Zoeken